Begin met de peterselie-olie. Hak look en peterselie fijn. Meng olijfolie, gehakte look en peterselie door elkaar. Kruid met peper en zout. Hou opzij.
Neem een mengkom. Meng roomkaas, 3/4 van de parmezaanse kaas en aquafaba door elkaar tot een glad en romig mengsel. Breng op smaak met wat peper. Extra zout toevoegen is niet nodig (de kaas is al vrij zout en straks wordt de pizza nog afgekruid met fleur de sel).
Leg de tortillawrap in een pizzavorm (of meteen op de bakplaat) en bestrijk met het room-kaasmengsel (laat ongeveer 0,5 cm van de rand vrij).
Snij de courgette in dunne rondjes en schik ze bovenop het room-kaasmengsel.
Druppel rijkelijk wat peterselie-olie over de pizza en strooi ook de pijnboompitjes en de rest van de parmezaanse kaas er bovenop.
Laat de pizza gedurende 10 min bakken in de oven op 180 °C (laat eventueel nog 2-3 min extra krokant worden onder de grill).
Haal de pizza uit de oven en bestrooi onmiddellijk met een flinke snuif fleur de sel. Serveer warm.