Laat de boter smelten op een zacht vuur. Haal van het vuur, voeg suiker en kaneelpoeder toe en roer goed om. Laat de rozijnen 10 min weken in lauw water, giet nadien af en hou opzij.
Neem een grote bakplaat en bedek die met bakpapier.
Bestuif je werkvlak met bloem. Eenmaal het deeg voldoende is gerezen, rol je het uit in een grote rechthoek van ong. 40x25 cm. Verdeel de vulling over het deeg. Laat 3 cm van de rand vrij. Verdeel de rozijnen over de vulling.
Snij de rechthoek in 12 gelijke repen. Rol ze één voor één stevig op en schik ze op de bakplaat. Nadien bedek je de bakplaat opnieuw met een vochtige doek en laat je de rolletjes nogmaals 30 min rijzen op een warme, tochtvrije plaats.
Verwarm intussen de oven voor op 190 °C.
Plaats de rolletjes in het midden van de oven en bak gedurende 20 min. Maak intussen de topping