Go Back
+ servings

Vegan wrap-hapjes met kruidenkaas en avocado

Een lekker en dummy-chef proof vegan aperitiefhapje met wraps, kruidenkaas, avocado, zongedroogde tomaten, lente-ui en veldsla. Een feestje om op tafel te zetten!
8 hapjes
Voorbereiding: 15 mins

PRINTEN

DELEN

INGREDIENTEN

  • 1 tortillawrap
  • 3 el vegan kruidenkaas (zie tips onderaan)
  • 1 handje veldsla of (baby)spinazie
  • 1/2 lente-ui of sjalot
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • 1 /2 el pijnboompitten
  • 1/3 avocado
  • peper en zout

INSTRUCTIES

  • Rooster de pijnboompitjes in een pan zonder vetstof op een matig vuur tot ze goudbruin zijn. Hou opzij.
  • Snij de lente-ui en zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Pel de avocado en snij in dunne plakjes.
  • Besmeer de wrap met de kruidenkaas.
  • Verdeel veldsla, lente-ui, tomaatjes, pijnboompitten en avocado over de wraps. Kruid met wat peper en zout. Rol de wraps stevig op en snij er vervolgens plakjes van met een dikte van +/- 1,5 cm. Serveer meteen of bewaar de wrap in de koelkast en snij hem aan vlak voor het serveren.