
Gemarineerde aubergine met zwarte olijven, peterselie en kappertjes
Als je houdt van aubergines, dan vind je dit receptje helemaal top: smaakvolle, gemarineerde plakjes aubergine met zwarte olijf, verse peterselie en kappertjes. Deze ingrediênten doen de heerlijke…

Rijstnoedels met pindasaus
Eenvoudige noedelsalade die klaar is op 1-2-3. De heerlijke pindasaus laat zich gemakkelijk combineren. Voel je dus zeker niet strak gebonden aan het recept. Varieer naar keuze met…

Vegan chocolate chip koekjes
Niets zo gezellig als samen koekjes bakken! Dit is hét ultieme recept voor chocolate chip cookies. Helemaal zoals het hoort, maar dan wel 100 % plantaardig. En dat…

Vegan kaneelbroodjes (cinnamon rolls) met amandel
Dit is echt hét ultieme recept voor zelf gemaakte plantaardige kaneelbroodjes. Deze kaneelbroodjes zijn: Makkelijk en relatief snel om te maken: laat je niet afschrikken door de lengte…

Vegan pasta met savooikool en spekjes
Niet veel zin of tijd om te koken? Dan is een snelle pasta altijd een goed idee! Deze pasta is klaar op minder dan 20 minuten en is…

Pasta met saus van rode biet en gehakte pistachenootjes
Er zijn rode bietjes lovers en haters. Ik zit er een beetje tussenin. Ik kan de aardse smaak van rode biet best appreciëren, maar neem deze roze groente…

Welkom!
Hoi! Ik ben Claudia en dit is mijn blog Claudia’s Food Court. Je vindt hier de allerlekkerste plantaardige recepten en allerlei tips & tricks om groener, gezonder en gelukkiger door het leven te gaan! Veel plezier ermee! Meer lezen? (dit linkt door naar de ‘about’ pagina)